BejelentésEN Z. www.enz.5mp.eu
Robosapiens kollekció...............MP3 letöltés ingyen, regisztráció nélkül.

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Hírek
Költözünk!

Üdv mindenkinek! Az oldal technikai okok miatt új címen lesz elérhető: enz-music.webnode.hu Ez az oldal is folyamatosan frissítve lesz még egy ideig, hogy meddig, azt nem tudjuk megmondani.

tovább >>

Figyelem!
Az főoldalon mostantól látható lesz a hírek doboz. Ezt bal oldalt a hirdetések alatt található. Bevezetésének oka ott látható.

 

 


 

Üdvözöllek zenei honlapomon! Ezen az oldalon meghallgathatod és letöltheted ingyen, az általam komponált szerzeményeket és ismert számok feldolgozásait. Azonban a kiszolgáló szerver módosításai miatt, ezentúl a meghallgatás és letöltés regisztrációhoz kötött, de hamarosan ismét regisztrációmentes lesz. Ezeket egyedül készítem egy médiaprodikciós programban, virtuális szintetizátorokkal (plugin) és egyéb audio programokkal. Nincs külön kedvenc zenei stílusom, szeretem a különböző zenei műfajokat összegyúrni a szimfonikus hangzást a kemény dinamikus house zenével. A mai modern studiotechnikával szinte tökéletesen lehet a szimfonikus és egyéb akkusztikus hangszereket reprodukálni. Így a virtuális hangok világában egy ember megszólaltathat egy nemlétező szimfonikus, rock vagy pop zenekart. Megjegyzés: Egyes webböngészők, a csúcsmiőségű mp3-as formátumú zenét, a kiszolgáló szerver miatt nem tudják léptetni és a hangminőség is korlátozott lehet. Letöltés után a lejátszó programodban ezek a hibák már nem fognak jelentkezni. E-Mail címem: robosapiens2007@gmail.com

Hogyan lehet letölteni? 1.Kattints a ,,Letöltések`` menüpontra. 2.Kattints a kiválasztott zene címe alatt látható ,,Meghallgatás`` menüpontra. 3.A megjelenő lejátszó programban meghallgathatod a zenét. 4.Ha le akarod tölteni kattints a kék mezőben lévő ,,Download Now`` feliratra, és várd meg, hogy a visszaszámlálás megtörténjen. Ezután kattints a ,,Download file now`` feliratra. Meg fog jelenni a saját géped. Jelöld ki a letöltés helyét, és kattints a ,,Mentés`` feliratra.

 

Azonnali letöltés esetén kattints a zene címe alatti ,,Letöltés`` menüpontra, és várd meg, hogy a visszaszámlálás megtörténjen. Ezután kattints a ,,Download file now`` feliratra. Meg fog jelenni a saját géped. Jelöld ki a letöltés helyét, és kattints a ,,Mentés`` feliratra.

 

Újdonság: EN Z. - Magnetic fields

(Megjegyzés: A zene hossza miatt a letöltés több percet is igénybe vehet, kérlek légy türelmes!)Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!